BLACK FRIDAY SALE !!!

Hét gezicht achter Droogbloemenbouquet

Even voorstellen

Hee hoi ! mijn naam is Mariëlle Holst, 22 jaar eigenaresse en bedenker van droogbloemenbouquet.nl. Ik ben een enthousiaste, jonge onderneemster, die veel liefde en passie voor bloemen & planten heeft. ik ben al zeg ik het zelf een enorme plant lover! geen plant is te gek! 


waar het begon


De vonk sloeg over toen ik stage liep bij een bloemist in de buurt, toen wist ik het zeker ik wil werken met bloemen. Boeketten samenstellen met mijn eigen ideeën en dat verkopen in een eigen winkel (webwinkel).
 

Dreams come true

Mijn droom was om van mijn hobby, mijn werk te kunnen maken.
Ik wou namelijk altijd al een eigen onderneming starten in de bloemisten branche. In Oktober 2020 heb ik de stap gemaakt om een online webshop te beginnen, naast mijn parttime baan in de zorg.

Mijn droom kwam in vervulling: Een eigen winkel; waar klanten online, prachtige droogbloemen en droogboeketten kunnen kopen, die ik persoonlijk voor je maak. Het is belangrijk dat de klant tevreden is en de kwaliteit van het product hoog is. 

Bij inkopen selecteer ik de bloemen, zodat mijn voorraad van hoge kwaliteit is. Daarnaast is de levertijd van mijn leveranciers kort waardoor we regelmatig nieuwe boeketten en bloemen aan kunnen bieden ! 

Eigenaresse van Droogbloemenbouquet



Voor het maken van de droogboeketten, haal ik mijn inspiratie uit verschillende bronnen. Vooral veel experimenteren, daar doe ik veel ideeën mee op en kom ik tot de leukste boeketten. Natuurlijk worden alleen de allermooiste boeketten aangeboden die met veel liefde voor je gemaakt zijn.