BLACK FRIDAY SALE !!!

Even voorstellen:

Een klein beetje over de persoon achter Droogbloemenbouquet:


Mijn naam is Mariëlle Holst ik ben een enthousiaste, jonge onderneemster, die veel liefde en passie voor bloemen & planten heeft.
In mijn vrije tijd ben ik altijd al bezig met eigen boeketten samenstellen, dit doe ik met veel plezier! Mijn droom was om van mijn hobby, mijn werk te kunnen maken.
Ik wou namelijk altijd al een eigen onderneming starten. In oktober 2020 heb ik de stap gemaakt om een online webshop te beginnen, naast mijn parttime baan in de zorg.

Mijn droom kwam in vervulling: Een eigen winkel; waar klanten online, prachtige droogbloemen en droogboeketten kunnen kopen, die ik persoonlijk voor je maak. Het is belangrijk dat de klant tevreden is en de kwaliteit van het product hoog is.

De bloemen die verkocht worden op deze site, worden hoofdzakelijk ingekocht via Nederlandse groothandels. Deze keuze is bewust gemaakt. Nederland is echt een bloemenland, waardoor onze kwaliteit van de bloemen worden gewaarborgd. Ik selecteer zelf de bloemen, zodat mijn voorraad van hoge kwaliteit is. Daarnaast is de levertijd van mijn leveranciers kort waardoor we regelmatig nieuwe boeketten en bloemen aan kunnen bieden !

Voor het maken van de droogboeketten, haal ik mijn inspiratie uit verschillende bronnen. Vooral veel experimenteren, daar doe ik veel ideeën mee op en kom ik tot de leukste boeketten. Alleen de allermooiste boeketten worden aangeboden die met veel liefde voor je gemaakt zijn.
Tevredenheid van de klant is ten slotte waar ik het voor doe!