BLACK FRIDAY SALE !!!

Veelgestelde vragen

Wat zijn droogbloemen?
De droogbloemen zijn terug van weggeweest. Droogbloemen zijn gedroogde bloemen die hun kleur goed behouden. Droogbloemen kan je in alle kleuren en maten krijgen. 

Hoe moet ik droogbloemen verzorgen?
Droogbloemen vinden het fijn om niet teveel in de zon te staan. Je kan het wel doen maar er bestaat een kans de de droogbloemen sneller gaan verkleuren.

Moeten droogbloemen water?
De droogbloemen hoeven geen water. Mocht je dit wel doen dan kan het boeket weggegooid worden. 

Hoe lang blijven droogbloemen staan?
Droogbloemen blijven gemiddeld 1 jaar staan. Wij zeggen vaak wij denken dat je het boeket eerder zat bent dan dat het op is. Mocht je het boeket even 'zat' zijn verplaats de droogbloemen dan naar een andere plek in huis. Denk hierbij aan de hal, toilet of een andere mooie plek in huis.

Wat is de levertijd?
Wij streven naar een snelle levering. Wij hanteren een levertijd van ongeveer 3 -5 werkdagen (met uitzondering van de drukke periodes). 

Is mijn boeket exact hetzelfde als op de foto?
Wij doen ons best om het boeket overeen te laten komen met de foto op de website. Wij werken met seizoensgebonden bloemen en deze zijn niet altijd allemaal op voorraad. Wanneer dit het geval is vervangen wij de bloemen voor een beschikbare variant. Bestelt u een roze boeket? Dan krijgt u natuurlijk altijd een boeket met roze tinten, daar wijken wij nooit af.

Wat als ik niet tevreden ben met het boeket?
We proberen samen een oplossing te vinden. Houdt er ook rekening mee dat de boeketten kunnen verschillen van elkaar. Droogbloemen blijft een natuurproduct met de daarbij behorende eigenschappen.U bent altijd vrij om het product binnen 14 dagen retour te sturen. De retourkosten zijn voor uzelf.

Mijn pampasgras pluist?
Pampasgras is een natuurproduct. De kans op pluizen is aanwezig. Heeft u hier last van? Spuit dan het pampasgras voorzichtig in met een klein beetje haarlak.

Er liggen wat afgebroken bloemblaadjes in de doos. kan dat? 
Er kunnen altijd een klein aantal bloemen/blaadjes afbreken tijdens het transport. Wij verpakken de bloemen zorgvuldig en verpakken het in de doos met noppenfolie om eventuele schade te voorkomen. We zorgen dat er voldoende bloemen in het boeket zitten zodat een afgebroken bloem niets afdoet aan het uiterlijk van uw boeket.
Bent u niet tevreden? Stuur dan een mail naar: info@droogbloemenbouquet.nl